Cea mai nouă campanie de susţinere a candidaturii Clujului pentru Capitală Culturală Europeană: „#ClujulMerită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una din imaginile de mediatizare ale campaniei FOTO: Photo Romania Festival, Facebook
Una din imaginile de mediatizare ale campaniei FOTO: Photo Romania Festival, Facebook

Campania „#ClujulMerită“ se derulează în perioada mai-octombrie 2014 şi urmăreşte să strângă 15.000 de mesaje de susţinere a candidaturii, atât de la clujeni, cât şi de la vizitatorii oraşului. Fotografiile vor începe să fie postate din această săptămână pe site-ul clujulmerita.ro.

Agenţia Fapte şi Asociaţia Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană au lansat, zilele trecute, în cadrul Photo Romania Festival, campania „#ClujulMerită“, pentru promovarea candidaturii municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

„Am văzut că oamenii din oraş vor să se implice în proiectul Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană şi ne-am gândit să le dăm posibilitatea să transmită un mesaj prin care să arate ce sau de ce merită Clujul să fie Capitală Culturală Europeană”, a declarat Florin Moroşanu, directorul Asociaţiei Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană.

Mesajul campaniei este următorul:

„Cluj-Napoca este oraşul din inima Transilvaniei şi din inima locuitorilor săi. Clujul are locul său special în sufletul tuturor clujenilor, născuţi aici sau adoptaţi.
Întrebaţi-i pe stradă, clujenii vor spune acelaşi lucru: „Clujul merită...” Totul. Merită să fie Capitală Europeană a Tineretului. Merită să fie Capitală Culturală Europeană. Este locul preferat pentru studiu, pentru muncă, pentru distracţie, pentru viaţă.

Din acest gând s-a născut #ClujulMerită, proiectul foto gândit de o mână de entuziaşti care vor să arate lumii că noi, clujenii, ne sprijinim oraşul în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.
Timp de şase luni, din mai şi până în octombrie 2014, veţi vedea oameni de toate felurile fotografiaţi cu pancarte prin care ne transmit mesajul lor de susţinere. Băieţi şi fete, tineri şi vârstnici, uniţi de acelaşi entuziasm: să arate de ce-s mândri de Cluj.

Dacă vă întâlniţi cu fotografii noştri pe stradă, luaţi o pancartă, scrieţi-vă gândul bun şi zâmbiţi!
Vreţi să vă alăturaţi campaniei noastre? Luaţi o hârtie, completaţi #ClujulMerită şi motivul în care credeţi, rugaţi un prieten să vă facă o poză şi trimiteţi-ne-o!

Vom strânge toate fotografiile, le vom posta pe site-ul clujulmerita.ro şi le vom arăta lumii întregi. Suntem ambiţioşi: vrem să găsim 15.000 de oameni care cred că, într-adevăr, #ClujulMerită. Vă invităm alături de noi în familia clujeană!“
 

Mai puteţi citi:

De ce este Photo Romania Festival cel mai mare festival de fotografie din Estul Europei

FOTO De la Centrul Nobel la Cluj. Espen Rasmussen, câştigător a mai multor premii internaţionale de fotografie, vine la Photo Romania Festival 2013

Un festival de fotografie din Cluj, inclus în lista celor mai importante din lume

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite