Ce face un adolescent pentru o tabletă de 300 de lei. Năzdrăvănia pentru care un om a fost rănit cu cuţitul, iar un tânăr află ce înseamnă gratiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani se află sub control judiciar după ce în Ajunul Crăciunului a furat dintr-o maşină o tabletă. Poliţiştii l-au reţinut pentur 24 de ore, iar azi, 25 decembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca aceasta să fie cercetat sub control judiciar.

Joi după-amiaza, 24 decembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii au fost sesizaţi că un tânăr a fost surprins luând o tabletă din maşină chiar de proprietarul autovehiculului, parcat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.

”Proprietarul a relatat poliţiştilor că la puţin timp după ce a parcat autovehiculul a fost anunţat că o persoană ar fi pătruns în interior. S-a întors imediat la autovehicul şi în apropiere a identificat un tânăr care a încercat să fugă. În momentul în care l-a imobilizat, tânărul a încercat să scape şi l-a rănit cu un cuţit în zona mâinii stângi. În ajutorul victimei au intervenit doi cetăţeni cu spirit civic, astfel că tânărul a fost imobilizat şi predat poliţiştilor.
Poliţiştii care au intervenit la locul faptei au constatat că persoana bănuită are 17 ani şi este din Cluj-Napoca, iar cu ocazia controlului corporal au descoperit asupra acestuia o tabletă ce aparţine persoanei vătămate, în valoare de aproximativ 300 lei, precum şi mai multe instrumente, în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilicite”, anunţă reprezentanţii Biroului de Presă al IPJ Cluj.

Tableta a fost înapoiată proprietarului, iar adolescentul, reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Azi, 25 decembrie, a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi hotărând cercetarea suspectului sub control judiciar.

Poliţia Clujeană mulţumeşte persoanelor care au contribuit la prinderea persoanei bănuite de săvârşirea faptei penale, pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte. Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde" timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur”, se mai arată în comunicatul dat de IPJ Cluj.

Mai puteţi citi:

”Operaţiunea Ho-Ho-Ho” de la IPJ Cluj: zeci de amenzi şi sancţiuni în Ajunul Crăciunului. 11 şoferi au rămas fără permise de conducere

Sfârşit dureros pentru o femeie de 70 de ani. Trenul a accidentat-o mortal

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite