Câteva idei pentru vacanţa din vară. Trei zile pline de oferte la Târgul de Turism de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul următoar, 12-14 februarie, va avea loc la Cluj a şaptea ediţie a Târgului de Turism. Evenimentul se va desfăşura în incinta Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Pentru trei zile, Sala Polivalentă din Cluj, cea mai modernă sală de acest gen, va fi gazda unui târg de turism organizat de agenţia clujeană Amprenta în colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

Peste 30 de expozanţi vor veni cu pachete turistice atractive, care pot fi achitate şi pe loc dacă va fi cazul. La această ediţie, a 7-a, şi-au anunţa prezenţa mari turoperatori de turism din ţară, dar şi agentii de turism din ţară.

Mulţi dintre aceştia au pregătit oferte în regim early booking (reduceri de peste 25%) şi cu reduceri consistente valabile doar pe perioada evenimentului.

Anul trecut Târgul de Turism a adus în cele trei zile peste 10.000 de vizitatori. Ne bucurăm în fiecare an de tot mai multi vizitatori interesaţi de achiziţionarea unei vacanţe, dar şi de expozanţi care oferă reduceri foarte mari la vacanţe în întreaga lume“, afirmă Bianca Szocs, PR în cadrul agenţiei organizatoare.

Intrarea la eveniment este gratuită, iar orarul de vizitare este de vineri până duminică între orele 10.00 şi 19.00.

Mai puteţi citi:

Transfăgărăşanul, recomandat în presa străină ca una dintre cele mai frumoase destinaţii europene de vizitat la volan

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite