Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, în vizită la USAMV Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la U Banca Transilvania Cluj, campionii în exerciţiu ai României, se vor afla pentru prima data în vizită la USAMV Cluj-Napoca, luni, 23 aprilie.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan, Branko Cuic şi Dorin Pintea va fi primită de conducerea USAMV Cluj-Napoca, iar apoi vor vizita Festivalul Produselor Româneşti Tradiţionale, organizat în campus de studenţii de la Facultatea de Agricultură, între orele 10.00 – 16.00. 

În programul evenimentului, printre altele, vor fi prezentări şi degustări de produse specifice, între care plăcintă pe lespede de Câmpeni, plăcintă cu leurdă de Hurez, mălai în lapte de Chiochiş, sarmale cu păsat de Gherla, cârnaţi de Poiana Ilvei, gomboţi cu prune de Chinteni şi multe alte bunătăţi.

Studenţii vor avea ocazia apoi să interacţioneze cu baschetbaliştii în sala de sport a campusului, unde, începând de luni, se desfăşoară Cupa Sportivă a Studenţilor USAMV. Competiţiile în care vor concura pe durata a trei zile, între 23-25 aprilie, sunt fotbal, volei, tenis de masă, tenis de camp, baschet.

Ediţia anterioară a competiţiei a numărat peste 700 de participanţi studenţi, cadre didactice şi profesori de la cele cinci facultăţi ale USAMV.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite