Bob Rădulescu, despre cazul ursului Arthur: „Nu va fi dreptate. Preşedintele acestei colonii plătitoare de taxe a fost decorat chiar de tatăl prinţului criminal”

0
0
Ursul Arthur a fost împuşcat de Emmanul Lichtenstein, un prinţ austriac vânător de trofee. FOTO Agent Green
Ursul Arthur a fost împuşcat de Emmanul Lichtenstein, un prinţ austriac vânător de trofee. FOTO Agent Green

Actorul Bob Rădulescu e sigur că nu vor fi luate niciun fel de măsuri împotriva prinţului Emanuel Liechtenstein, aristocratul care a ucis cel mai mare urs din România. „Pentru că domnul Iohannis, preşedintele acestei colonii plătitoare de taxe de protecţie numită România, a primit de la tatăl prinţului, în 2020, o decoraţie pentru  «rolul său in construcţia Europeană»”, argumentează actorul.

Poliţia Covasna a deschis un dosar penal în cazul uciderii ursului Arthur de către prinţul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, vânător de trofee. Cu toate acestea, actorul clujean Bob Rădulescu este sceptic şi spune că prinţul nu va fi tras la răspundere în niciun fel. Asta pentru că, spune el, tatăl prinţului,  Nikolaus von Liechtenstein, este nimeni altul decât preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi, societate care l-a decorat chiar anul trecut pe preşedintele Klaus Iohannis. 

„În cazul lui Arthur, ursul braconat şi ucis mişeleşte de către probabil cel mai impotent sexual, emoţional şi mental prinţ din lume, nu se va face, din păcate, nici o dreptate. De ce?

Pentru că dl. Iohannis, preşedintele acestei colonii plătitoare de taxe de protecţie numită România, a primit de la tatăl prinţului, în 2020, o decoraţie pentru “rolul său in construcţia Europeană”

Preşedintele Iohannis poate că a trebuit să-şi plătească decoraţia, printre altele, cu acest cadou pentru psihopatul cu armă, băiatul tatălui, prinţul Von Lichelele.

Tatăl prinţişorului criminal, Nikolaus von Liechtenstein, este preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi. Dacă citiţi planul Kalergi, înţelegeţi ce înseamnă “construcţia Europeană” în viziunea unora, care sunt avantajele şi care sunt temerile din punctul de vedere al altora. E o lectură interesantă.

Desigur că nimeni nu deţine adevărul absolut, sunt puncte diferite de vedere cu argumente de ambele părţi, adevărul e întotdeauna la mijloc, dar un lucru e sigur, revenind la Arthur.

Vor mai fi mulţi Arthuri ucişi, se pare că psihopaţii însetaţi de sânge împreună cu laşii corupţi fac legile acestei ţări şi lumi, în timp ce ăia puţin mai normali fac legea doar aici pe Facebook unde e prea puţin relevant când locuieşti în colonie.

Ah…şi marea durere e că nu avem destui psihologi şi psihiatrii să vindece atâţia nebuni câţi roiesc in jurul nostru…cu arme”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Evenimentul la care face referire actorul, decorarea lui Klaus Iohannis de către prinţul Nikolaus von Liechtenstein a avut loc anul trecut, pe 4 martie. Anunţul oficial a fost făcut cu o zi înainte de Presidency.ro, site-ul Preşedinţiei.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va primi miercuri, 4 martie a.c., Premiul European „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Premiul va fi acordat de către Alteţa Sa Serenisimă, Prinţul Nikolaus von Liechtenstein, Preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi. La eveniment va participa şi domnul Donald Tusk, Preşedintele Partidului Popular European şi fost Preşedinte al Consiliului European, care va rosti un laudatio.

Decizia de acordare a Premiului European „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020 Preşedintelui României a fost adoptată de membrii Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi pentru „meritele sale deosebite de politician care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene”, apreciindu-se, totodată, că „acţiunea sa politică are un rol exemplar într-o Europă care a fost divizată în trecut”, informa Presidency.ro. 

Dosar penal în cazul morţii ursului Arthur

Un an mai târziu, Emanuel Liechtenstein, fiul prinţului Nikolaus von Liechtenstein, este acuzat de braconaj după ce l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din România. Organizaţiile Agent Green şi VGT au anunţat miercuri, 5 mai, că ursul a fost împuşcat într-o arie naturală protejată din judeţul Covasna. Cel care l-a vânat a fost un cunoscut vânător de trofee, prinţul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, infoma sursa citată.

Şi tot miercuri, 5 mai, Poliţia Covasna a deschis un dosar penal în acest caz pentru braconaj şi uz de armă. Potrivit prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Târgu Secuiesc, Valentin Teodorescu, IPJ Harghita s-a autosesizat în acest caz şi a deschis dosar penal, care urmează să fie preluat de Parchetul Judecătoriei Târgu Secuiesc.

Vă mai recomandăm şi:

Actorul Bogdan Bob Rădulescu a refuzat să participe în noul sezon „iUmor“: „E vorba de principii şi valori. Este exclusă asocierea mea cu Grupul Intact“

Bob Rădulescu: „Pandemia salvează România!  Statul se va nărui. Vom lovi, în sfârşit, fundul ăla de prăpastie”

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri