Bebeluş mort la Cluj, după ce mama l-a născut pe ascuns şi l-a abandonat în cadă. Copilul a murit din cauza unei hemoragii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Poliţia Română
FOTO Poliţia Română

Un nou caz înfiorător la Rugineşti (judeţul Cluj), unde o femeiea născut pe ascuns şi şi-a abandonat bebeluşul în cadă timp de câteva ore. A fost suficient pentru ca fetiţa să moară din cauza unei hemoragii.

Femeia reuşise să-şi ţină sarcina ascunsă, astfel că nici cunoştinţele şi nici măcar familia sa nu au ştiut acest lucru. Ea mai avea cinci copii şi ar fi născut vineri noapte, dar a evitat să-şi anunţe familia. Fratele ei a fost cel care a observat că sângera puternic, iar puţin mai târziu a găsit şi copilul în cadă, într-o baltă de sânge. A sunat la Ambulanţă, dar pentru fetiţă născută doar cu câteva ore în urmă era deja prea târziu, informează observatornews.ro.

Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că micuţa a decedat din cauza unui stop cardiorespirator, provocat de o hemoragie, după ce mama ei a tăiat 

Femeia a fost transportată la spital, iar fetiţa a fost preluată de medicii legişti, care au stabilit că a intrat în stop cardiorespirator, provocat de o hemoragie masivă. Se pare că mama ei nu a tăiat corespunzător cordonul ombilical, ceea ce a provocat hemoragia care i-a fost fatală nou-născutului.

Potrivit sursei citate, anchetatorii iau în calcul trei variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite