Atelierul de reparat nave spaţiale şi capturarea focilor, afacerile bizare sprijinite de stat cu sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
naveta spatiala foto pixabay

Statul român a fost dispus să aloce bani celor interesaţi să-şi deschidă un atelier de reparat nave spaţiale. Exista şi o condiţie: ca să acceseze cei 200.000 de euro, sprijin din partea statului, antreprenorii ar fi trebuit să-şi deschidă atelierul pentru reparat nave la ţară.

Întreţinerea şi repararea navelor spaţiale ar putea deveni într-o bună zi o afacere de succes pe mapamond, iar statul român a anticipat acest lucru. Potrivit Avocat.net, această activitate poate fi înfiinţată la Oficiul pentru Registrul Comerţului în baza codului CAEN 3316 - Repararea şi întreţinerea aeronavelor şi navelor spaţiale.

Şi pentru că această activitate trebuia susţinută suplimentar, pentru mai mulţi ani repararea şi întreţinerea navelor spaţiale a fost o activitate eligibilă în cadrul măsurilor 6.2 şi 6.4 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, destinate înfiinţării de activităţi non-agricole în spaţiul rural, mai precizează sursa citată. Şi asta nu este tot. Cei interesaţi să investească în acest domeniu puteau să obţină până la 200.000 de euro pentru a-şi înfiinţa un astfel de atelier. Pentru a fi eligibil şi a beneficia de aceşti bani, antreprenorii erau obligaţi să deschidă atelierul pentru repararea navelor spaţiale în mediul rural. 

În topul afacerilor bizare întocmit de Avocat.net se mai numără transportul spaţial de mărfuri şi persoane, serviciile de spiritism, creşterea cămilelor şi a lamelor, dar şi capturarea morselor şi a focilor.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Obiectul interstelar care i-a lăsat perplecşi pe specialişti. Ipoteza surprinzătoare lansată de doi savanţi de la Centrul Harvard-Smithsonian

Oamenii de ştiinţă care pariază pe existenţa extratereştrilor. Avertismentul  lansat de Stephen Hawking înainte de a muri

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite