Apel de trezire la realitate a unui terapeut din Cluj: „Oamenii evadează, de obicei, fie în călătorii, fie în reţele sociale. E timpul să facem invers această călătorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cluj începe marţi, 16 mai, o serie de întâlniri cu tema „Marea evadare ÎN realitate“, în care terapeutul Cristina Varo urmăreşte să-i ajute pe oameni să se reconecteze cu cei din jur, să iasă, pentru o seară, din mediul virtual şi să aibă discuţii faţă în faţă. Evenimentul de marţi e unul caritabil, banii donaţi vor merge pe rechizite la mai multe şcoli din Nepal.

„Oamenii evadează de obicei DIN realitate. Şi aleg să evadeze fie în călătorii, fie în reţele sociale: Facebook, Instagram, Twitter. M-am gândit că este timpul să facem invers această călătorie şi să ne reîntoarcem la autentic şi la relaţiile reale dintre oameni. Ne cunoaştem deja de pe Facebook, s-ar zice că ştim multe unii despre alţii la cât de uşor ne arătăm preocupările, vacanţele, gândurile, atitudinile faţă de alţii sau faţă de diverse situaţii de viaţă. Comunicăm uşor din spatele ecranului, dar câtă lejeritate şi bucurie am găsi în noi dacă ne-am şi întâlni? Câtă naturaleţe ar mai fi în a ne privi şi a ne da un like din priviri sau printr-un gest?“, afirmă Cristina Varo, terapeut, coach, trainer specializat în relaţii interumane şi iniţiatoarea acestui proiect.

Întâlnirea de mâine vrea să ajute cu donaţii expediţia din Nepal organizată de asociaţia Life Education for All. 

Terapeutul va propune, marţi, între orele 18.30 şi 20.30, la ceainăria Doamna T din Cluj, o serie de jocuri de interacţiune prin care participanţii vor uita, preţ de câteva minute bune, de mediul virtual, şi vor cunoaşte alţi oameni cu care vor împărtăşi gânduri şi impresii.

Înscrieri la eveniment şi detalii în timp real se pot afla de pe pagina de Facebook a evenimentului Marea evadare ÎN realitate.

Mai puteţi citi:

Terapeutul din Cluj care antrenează liceenii pentru BAC. Ce face diferenţa dintre un elev care ia examenul şi altul care-l pică

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite