Antrenoarea Mariana Bitang, surprinsă dând cu mopul la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea Mariana Bitang a fost suprinsă dând cu mopul într-o sală dedicată antrenamentelor la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca. Autorul fotografiei, jurnalistul Dorin Chioţea, a explicat pe contul său de Facebook prezenţa unor găleţi într-un colţ al sălii: „plouă”.

„Priviti fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizată pentru sportivi. Iar pentru asta e gata să facă orice, inclusiv să dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom. «Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastica cu glorie şi raze de lumină pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sincera a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că ma înclin fără alte cuvinte!”, a scris jurnalistul Dorin Choiţea explicând poza pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Mariana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de Gimnastică, fiind chiar coordonatoarea proiectului. 

Astfel arată Sala Polivalentă A - unde se desfăşoară competiţiile. Există diferenţe faţă de sala în care a fost surprinsă Mariana Bitang.  

Plouă la Sala Polivalentă?


Postarea a fost intens comentată. La întrebarea „Dar mi se pare mie sau cam plouă în sala aia nouă şi frumoasă?”, jurnalistul a răspuns: „Plouă”.

Campionatele Europene de Gimnastică se desfăşoară în sălile Polivalentă A – sala mare unde au loc competiţiile, şi mai multe săli de antrenament - Polivalentă B ( o sală mai mică aflată în aceeaşi clădire), ”Horia Demian”, ”Gheorghe Roman” şi Sala LPS. "Sala principală unde se desfăşoară competiţia nu are nicio problemă. Într-o sală de încălzire mică, Polivalentă B, a fost o mică infiltraţie într-un colţ, din cauza precipitaţiilor. Problema a fost rezolvată rapid de firma constructoare şi nu a perturbat antrenamentul gimnastelor. În momentul acesta nu mai picură", a declarat Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalente din Cluj.

image

Sala Polivalentă B - o sală mai mică folosită la antrenamente. FOTO: Ştiridesport.ro  

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri