André Rieu bate record după record la Cluj. Măsura la care au recurs organizatorii concertului pentru a face faţă cererii uriaşe de bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
André Rieu va susţine o serie de trei concerte la Cluj-Napoca, în faţa a zeci de mii de fani din România şi din ţările învecinate.
André Rieu va susţine o serie de trei concerte la Cluj-Napoca, în faţa a zeci de mii de fani din România şi din ţările învecinate.

Celebrul muzician va sosi în România, anul viitor, la începutul lunii aprilie. Rieu se află într-un nou turneu mondial, care a început deja, în septembrie, cu concerte în SUA şi Canada.

Iniţial, André Rieu urma să susţină un singur concert la Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019. După epuizarea biletelor în numai trei ore de la punerea acestora în vânzare, artistul a decis să programeze a doua reprezentaţie, ce va avea loc în data de 4 aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Şi de această dată, cele 7.500 de bilete s-au vândut în ritm alert, astfel că, în dimineaţa zilei de 1 decembrie, tichetele erau deja epuizate în totalitate.  

În numai trei  zile, 15.000 de spectatori entuziasmaţi au optat pentru concertele celebrului muzician, însă mesajele şi reacţiile pozitive ale fanilor din România şi din ţările învecintate, l-au determinat pe celebrul violonist să adauge încă un concert în programul turneului său mondial din 2019. 

Astfel, luni, 3 decembrie, începând cu ora 10.00 au fost puse în vânzare biletele pentru concertul cu numărul trei ce va susţinut de violonistul André Rieu & Johann Strauss Orchestra, sâmbătă, 6 aprilie, la BT Arena din Cluj, începând cu ora 20.00. 

Persoanele care nu doresc să piardă şansa de a lua parte la spectacolele maestrului André Rieu  îşi pot procura biletele atât online de pe www.eventim.ro şi www.andrerieu.rom, precum şi de la magazinele partenere Eventim, din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV şi de la casa de bilete din Iulius Mall Cluj, la preţuri ce pornesc de la 200 lei, în funcţie de categoria de loc.

Capitolul la care depăşeşte starurile rock

Starul mondial André Rieu este fără îndoială unul dintre cei mai populari muzicieni internaţionali ai momentului. Cunoscut ca fiind "Regele Valsului" din Mexic până în Australia, André Rieu susţine concerte în prezenţa a peste 600.000 de spectatori pe an, depăşind numărul spectatorilor care asistă la concertele superstarurilor internaţionale ca: Bruno Mars, AC/DC sau Rihanna.

Pentru a gestiona rutele de transport ale producţiei enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conţin 4 seturi de costume, de instrumente şi echipamente tehnice. 

Peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat "maestru al mulţimii", a titrat New York Times, după ce artistul a impresionat inclusiv în Statele Unite. Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări şi peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

În luna iulie a acestui an, André Rieu şi-a susţinut concertele fantastice anuale, în aer liber, în oraşul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de ţări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijth

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite