Al doilea hoţ din casa Doinei Cornea a fost arestat pentru trei jafuri de stradă ulterioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Bistriţa a fost arestat duminică, pentru 29 de zile, fiind suspectat pentru comiterea a trei acţiuni de jaf împotriva unor femei vârstnice. Poliţiştii îl suspectează că a participat şi la spargerea casei dizidentei clujene.

N. D. a fost recunoscut de victime, care în datele de 5 şi 10 decembrie a atacat lângă gară şi în cartierul Mănăştur, împreună cu un minor de 13 ani din Turda persoane solitare, cărora le-a smuls geanta. În unul din cazuri tânărul a folosit şi un spray lacrimogen, iar în alt caz femeia atacată a căzut şi şi-a fracturat braţul. Prejudiciile au fost mici sau au fost recuperate, iar suspectul şi-a recunoscut vina. Tânărul este recidivist şi în data de 8 noiembrie a fost eliberat din pentineciar pentru alte furturi.


Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj ne-a declarat că persoana reţinută de poliţiştii clujeni este implicată şi în cazul furtului din locuinţa dizidentei Doina Cornea. În data de 29 noiembrie trei tineri au furat din locuinţa profesoarei pensionare pensia recent încasată şi un laptop, părofitând de lipsa acesteia de la domiciliu. Banii nu au mai fost recuperaţi. Unul din făptaşi a fost audiat la începutul lunii, fiind cercetat în continuare în libertate pentru furt.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite