Accidentele de săptămâna trecută scot motocicliştii clujeni în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două accidente de săptămâna trecută în care au fist implicaţi doi motociclişti, unul murind, i-a determinat pe motociclişti să organizeze joi, 20 iunie, un marş prin oraş.

Traseul marşului este Bulevardul Eroilor - strada Dorobanţilor - sensul giratoriu din Mărăşti - Bulevardul 21 Decembrie 1989 - strada Memorandumului - Napoca - Bulevardul Eroilor.

Organizatorii acţiunii susţin că marşul vrea să îi sensibilizeze pe şoferi că sunt şi ei prezenţi în trafic, că neatenţia la volan poate cauza tragedii.

Marşul va începe joi, 20 iunie, de la ora 19.00.

Sâmbătă, 15 iunie, după-amiaza, în localitatea Topa Mică s-a produs un accidnet din urma căruia un motociclist şi-a pierdut viaţa. Martorii accidentului susţin că şoferul unui autoturism SAAB a ieşit din parcarea unui local, aflată pe partea dreaptă a drumului spre Sălaj, şi a trecut peste linia dublă continuă pentru a se deplasa spre Cluj. Motociclistul rănit se afla în localitatea Topa Mică alături de alţi prieteni motociclişti şi avea o viteză de aproximativ 80 km/h în momentul impactului.

Tot sâmbătă, dar seara, un alt motociclist a fost implicat într-un accident rutier, în cartierul clujean Gheorgheni, unde afost rănit. Motociclistul a fost lovit de un taximetrist care a virat la stânga fără să se asigure.

Mai puteţi citi şi:

Scrisoarea unei clujence către toţi participanţii din trafic: „Până când veţi mai continua să nu vă pese de vieţile celor din trafic?“
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite