7500 de euro, chiria pentru un meci găzduit de Cluj Arena!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Universităţii Cluj şi reprezentanţii Consiliului Judeţean au discutat aspecte financiare legate de noul stadion din Cluj. Deşi contractul nu a fost semnat, suma cea mai probabilă pe care o va plăti Universitatea pentru un meci este de 7.500 de euro.

Cele două părţi au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte chiria pe care „studenţii“ o vor plăti pentru a juca un meci pe Cluj Arena. Florian Walter, patronul Universităţii va plăti 7.500 de euro pentru fiecare partidă pe care echipa sa o va disputa pe teren propriu. Walter şi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, au bătut palma însă decizia finală va fi luată după ce se va vota în Consiliul Judeţean. 

„Nu am semnat deocamdată contractul şi nu pot spune oficial că 7.500 de euro este suma, pentru că mai sunt anumite aspecte de pus la punct. Negociem şi alte lucruri în această perioadă, legate de publicitate, drepturi de televizare şi altele, dar în principiu aceasta este suma în jurul căreia discutăm pentru un meci“, a declarat astăzi Alin Tişe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite