Ziua Naţională a Meseriilor, marcată de sute de liceeni din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Naţională a Meseriilor, marcată de liceenii din Călăraşi FOTO Facebook/Marius Dulce
Ziua Naţională a Meseriilor, marcată de liceenii din Călăraşi FOTO Facebook/Marius Dulce

Ziua Naţională a Meseriilor a fost marcată vineri, 11 martie, la Călăraşi, într-un cadru de sărbătoare la care au participat sute de elevi ai unor licee de profil.

"Municipiul Călăraşi are nevoie de meseriaşi, de oameni temeinic pregătiţi în meseriile pe care şi le-au ales, care să contribuie efectiv la dezvoltarea de ansamblu a acestei comunităţi. Dar pentru asta, e nevoie de multă muncă, vocaţie, pasiune şi sacrificii.

Municipalitatea va sprijini eforturile depuse în realizarea acestui demers atât de elevi cât şi de cadrele didactice şi părinţi. Le urez mult succes şi sunt încredinţat că vor reuşi să-şi ducă la bun sfârşit toate proiectele propuse“, a transmis Marius Dulce, primarul Călăraşiului.

Sute de elevi de liceu au pornit într-un marş prin oraş, promovând meseriile pe care le vor îmbrăţişa după terminarea şcolii. Copiii sunt elevi la învăţământul profesional şi tehnic din Călăraşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Convoiul militar rusesc de 64 km c​are se îndrepta către Kiev e „redesfăşurat şi dispersat”. Bombardamente în Dnipro şi Luţk

 

Ucrainenii au declanşat „războiul hidraulic” pentru a apăra capitala

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite