Zile de foc. 29 de hectare de mirişte, cuprinse de flăcări în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Week-end de foc pentru pompieri. 29 de hectare de mirişte şi vegetaţie uscată au fost cuprinse de flăcări în ultimele trei zile în mai multe localităţi din judeţ. Pompierii au fost alertaţi să intervină pentru stingerea incendiilor ce ameninţau să se extindă în împrejurimi.

Primul apel a fost primit la 112, vineri dimineaţă, 23 august. La Vlad Ţepes fuseseră incendiate 6 hectare de mirişte de grâu. La doar câteva ore, militarii s-au îndreptat către Chiselet, acolo unde ardeau 12 hectare. Nici nu se terminase bine intervenţia că dintr-o altă  zonă se cerea ajutor. De această dată, la Budeşti, pe raza localităţii Gruiu. 2 hectare de vegetaţie uscată şi gunoi menajer ardeau ca o torţă.

Nici la Olteniţa, situaţia nu era roz. 6 hectare de mirişte fuseseră cuprinse de flăcări, după ce o persoană neidentificată încă dăduse foc intenţionat. Nici ziuna de duminică, 25 august, nu a fost lipsită de incidente. Pompierii de la Lehliu au intervenit pe raza localităţii Nucetu pentru lichidarea unui incendiu care sue manifesta pe o suprafaţă de teren de aproximativ un hectar. În acelaşi timp, la Dragalina, 2 hectare de teren ardeau mocnit, după ce fuseseră incendiate. Intervenţiile pompierilor au fost în timp util, lucru ce nu permis extinderea focului.

Vă recomandăm şi:

Pârjol. 15 hectare de mirişte, incendiate de un necunoscut la Olteniţa

15 hectare de vegetaţie uscată, în flăcări. Focul a fost pus intenţionat

Foc. A incendiat 5 hectare de teren la Dragoş-Vodă şi este de negăsit

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite