Zeci de percheziţii efectuate la suspecţi de nerespectarea regimului armelor şi tulburarea liniştii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a descins în 25 de locaţii FOTO Adevărul
Poliţia a descins în 25 de locaţii FOTO Adevărul

Zeci de poliţişti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române,  au efectuat 25 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Călăraşi vineri dimineaţă, la suspecţi care au comis mai multe infracţiuni.

În cauză se efectuează cercetări în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi tulburarea ordinii  şi liniştii publice, fapte ce ar fi fost comise pe raza judeţului Călăraşi. Sunt vizate persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi deţinere de arme de foc.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul structurilor de arme, explozivi si substanţe periculoase, investigaţii criminale,  investigarea criminalităţii economice, ordine publică, criminalistică şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, precum şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din Poliţia Română.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite