Zeci de linii de tensiune, nealimentate cu energie în Bărăgan. 84 de echipe lucrează pentru remedierea avariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poleiul a făcut prăpăd în sudul ţării FOTO ISU BIF
Poleiul a făcut prăpăd în sudul ţării FOTO ISU BIF

Zeci de linii de înaltă tensiune şi linii electrice aeriene de medie tensiune sunt nealimentate la această oră pe raza judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa, a anunţat, luni, E-Distribuţie Dobrogea.

"E-Distribuţie Dobrogea a suplimentat la 84 numărul echipelor proprii şi ale contractorilor societăţii care intervin în regim de stare de urgenţă împreună cu personalul operativ - dispeceri, pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite.

Reprezentanţii societăţii sunt permanent în legătură cu autorităţile locale, care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie. Au fost instalate 60 grupuri electrogene pentru a alimenta clienţii din zona localităţilor Urziceni - Lehliu. Se continuă montarea grupurilor electrogene în zonele vulnerabile", se precizează în comunicat.

Conform datelor centralizate, la ora 12.00, în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, zece linii de înaltă tensiune au înregistrat defecţiuni prin ruperea conductorilor şi a unor componente de reţea, fiind afectată alimentarea cu energie electrică a cinci staţii de transformare, din cauza galopajului şi a depunerilor masive de chiciură pe conductori.

De asemenea, în judeţul Călăraşi, sunt nealimentate total cinci linii electrice aeriene de medie tensiune, 20 de linii de medie tensiune parţial şi sunt înregistrate avarii în localităţile: Belciugatele, Ileana, Sohatu, Săruleşti şi Tămădău Mare.

În acelaşi timp, pe raza judeţului Ialomiţa, sunt nealimentate total 23 de linii electrice aeriene de medie tensiune, 25 de linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în: Bărbuleşti, Adâncata, Armăşeşti, Axintele, Bărcăneşti, Borăneşti, Brazii, Ciocârlia, Coşereni, Drăgoeşti, Dridu, Fierbinţi-Târg, Gârbovi, Jilavele, Maia, Manasia, Moviliţa, Roşiori, Sineşti, Urziceni şi Valea Măcrişului. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite