Vasile Iliuţă, proaspăt ales la şefia CJ, noul preşedinte interimar al PSD Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Iliuţă(stânga), noul preşedinte interimar al PSD Călăraşi FOTO Facebook/PSD Călăraşi
Vasile Iliuţă(stânga), noul preşedinte interimar al PSD Călăraşi FOTO Facebook/PSD Călăraşi

În urma rezultatelor obţinute la alegerile locale din 27 septembrie 2020 de către Organizatia Judeţeană PSD Călăraşi, Consiliul Politic Naţional a hotărât, în unanimitate, numirea lui Vasile Iliuţă la şefia partidului.

Noul lider va coordona activitatea organizatorică şi politică a Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi până la organizarea şi desfăşurarea Conferinţei Judeţene pentru alegerea conducerii organizaţiei.

Vasile Iliuţă, candidatul PSD la şefia Consiliului Judeţean Călăraşi a ieşit învingător la alegerile locale din 27 septembrie. Astfel, Iliuţă a mai bifat un mandat la conducerea instituţiei. Conform Biroului Electoral Judeţean, candidatul PSD a obţinut 54.669 de voturi faţă de Valentin Barbu, înscris pe listele PNL care a luat 49.494 de voturi la algerile din 27 septembrie. Vasile Iliuţă se află la cel de-al doilea mandat la conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi, primul fiind câştigal pe listele PNL.

Pentru Consiliul Judeţean, PSD a obţinut 54.390 de voturi, iar Alianţa PNL – USR, 45.455 de voturi. Pe locul 3 s-a clasat PRO România cu 7.782 de voturi, urmată de PMP cu 5.593 de voturi, PRM cu 2.330 de voturi şi PLUS cu 1.216 voturi.

Vă mai recomandăm şi:

INTERVIU EXCLUSIV Strănepotul lui Mahatma Gandhi: „Spunea că dacă n-ar fi avut simţul umorului ar fi luat-o razna”

Marian Godină, uluit de Timişoara, unde „e ca în altă ţară”, dar incomodat la Cluj de nevoiaşii care stăteau la coadă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite