UPDATE REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 CĂLĂRAŞI A fost publicată ierarhia pentru admiterea la liceu. 5 elevi au obţinut nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci medii de 10 Foto: I.S.
Cinci medii de 10 Foto: I.S.

Absolvenţii claselor a VIII-a vor afla astăzi locul pe care îl ocupă în ierarhia pe judeţ în funcţie de mediile finale de la Evaluarea Naţională, ierarhie ce va fi publicată pe site-ul admitere.edu.ro.

UPDATE. ORA 19.00. Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi a publicat ierarhia pe judeţ pentru admiterea la liceu, în funcţie de mediile obţinute.

Doar doi elevi cu nota maximă

În 2012, numai 2 elevi din judeţul Călăraşi au obţinut media 10 la examen. 64 de elevi au luat medii cuprinse între 9,5 şi 10, iar alţi 84 au obţinut medii cuprinse între 9 şi 9,5. 1.189 dintre cei 2. 375 de elevi care au fost evaluaţi obţinut medii sub 5.

Următorul pas este completarea fişei de înscriere pentru repartizarea computerizată la liceu, în perioada 5-9 iulie, în funcţie de ultima medie de admitere la liceul dorit, de locul ocupat de elev în ierarhia locală, dar şi de numărul de locuri disponibile pentru fiecare specializare.
Conform rezultatelor parţiale de la Capacitate, afişate sâmbăta trecută la avizierele şcolilor, anul acesta, 75% din cei peste 123.000 de elevi care au participat la examen au obţinut note peste 5.

Calendar admitere liceu

•    5-9 iulie - Completarea fişelor de înscriere
•    6-10 iulie - verificarea fişelor de înscriere
•    16 iulie - repartizarea computerizată
•    17 iulie - afişarea listelor cu repartizaţii
•    17-26 iulie - depunerea dosarelor la licee

În judeţul Călăraşi au susţinut examenul pentru admiterea la liceu peste 2.400 de elevi ai claselor a VIII-a. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru Evaluarea Naţională din acest an au fost pregătite 4 centre de evaluare şi 34 de centre de examen. Rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi.

Important

Rezultatele finale la examenul de Evaluare Naţională 2013 (examenul de Capacitate 2013) se vor afişa la avizierele şcolilor pe 3 iulie, urmând ca listele complete, cu notele şi ierarhia elevilor la nivel naţional, în urma examenului de Evaluare Naţională 2013, să fie publicate pe 4 iulie, pe site-ul Ministerului Educaţiei, dedicat admiterii la liceu: admitere.edu.ro.

adevarul.ro le va oferi cititorilor săi posibilitatea să consulte notele candidaţilor din judeţ la Evaluarea Naţională, folosind un tool marca admitereliceu.ro. Notele vor fi publicate dupa ce vor apărea şi pe portalul edu.ro.
 

Citeşte şi: UPDATE REZULTATE CAPACITATE 2013 Numărul de note mai mari de 5 a scăzut, dar un elev din Mehedinţi a primit 5 puncte după contestaţii

Citeşte şi: REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 CĂLĂRAŞI. Doar 8 elevi au obţinut 10, nota maximă, la examen

Citeşte şi: REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Miercuri, 3 iulie, se publică notele obţinute după contestaţii

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite