UPDATE Descinderi la Dragalina. Reţeaua de escroci care vinde apă cu suc drept motorină, "călcată" de poliţişti: patru persoane au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au luat cu asalt localitatea Foto:Arhivă Adevărul
Mascaţii au luat cu asalt localitatea Foto:Arhivă Adevărul

Înşelăciunile din comuna Dragalina cu carburant contrafăcut  dau bătăi de cap poliţiştilor. Încă o escrocherie a ieşit la iveală, după ce un bărbat din Giurgiu a reclamat că ar fi plătit 2.200 de lei pentru 540 litri de apă cu suc, în loc de motorină.

UPDATE.  Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au emis, marţi seară, mandate de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor patru suspecţi.

Modul de operare nu este nou. De mai bine de 2 ani, poliţiştii încearcă să anihileze reţeaua de escroci. Numeroase descinderi şi reţineri au avut loc în comuna din inima Bărăganului, însă, se pare, fără niciun efect. Infractorii îşi văd în continuare liniştişi de „treabă”. Păcălesc pe cine le ise în cale. Luni după-amiază, oamenii legii au luat, din nou, cu asalt, localitatea. Şase percheziţii domiciliare au avut loc la locuinţele mai multor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

„Pe 9 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Postului de Poliţie Dragalina, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Dragalina, şi au pus în executare 4 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune”, a precizat subcomisar de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

Mod de operare

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii martie, suspecţii ar fi identificat, pe internet, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, căruia i-ar fi oferit motorină la preţuri cu mult sub cele practicate în staţiile de alimentare cu carburant.  Tranzacţia ar fi avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victima ar fi fost prejudiciată cu 2.200 de lei, sumă achitată pe 540 de litri de amestec de suc şi apă, despre care bănuiţii i-ar fi spus că este combustibil.

În urma percheziţiilor, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 34 ani, toţi din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale.
 

Vă recomandăm şi:

Descinderi la Dragalina, cuibul escrocilor care vând apă amestecată cu suc drept motorină. Poliţia a ridicat 7 suspecţi

Escrocii din Dragalina care vând apă cu suc drept motorină, „bătuţi” cu propriile arme. Poliţia trimite sms-uri amatorilor de chilipiruri

UPDATE Pe urmele reţelei care vindea apă amestecată cu suc drept motorină. Paguba se ridică la 30.000 de lei

Cinci descinderi la Dragalina, fieful infractorilor care vând apă amestecată cu suc drept motorină

7.000 de lei pentru două tone de motorină falsă. Flagrant cu focuri de armă la reţeaua care vinde apă amestecată cu suc drept combustibil

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite