Un pensionar care suferă de Alzheimer, de negăsit. Poliţia l-a pus în urmărire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Călăraşi, este de negăsit de 4 zile. Poliţiştii au intrat în alertă după ce fiul acestuia a reclamat dispariţia.

Dispariţia lui Ioan Şerban a fost sesizată de fiul acestuia, la data de 25 august, când bărbatul ar fi plecat voluntar de la domiciliu în dimineaţa aceleiaşi zile şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat verificările şi investigaţiile pentru găsirea persoanei dispărute, pensionarul fiind pus în urmărire. Bărbatul are 1,60 - 1.65 m înălţime, aproximativ 55 kg, constituţie atletică, păr sur, faţă ovală, ochi căprui.

La data dispariţiei purta ochelari cu ramă de culoare albastră, era îmbrăcat cu pantaloni tip blue jeans, bluză cu mânecă scurtă de culoare gri cu dungi orizontale albastre şi era încălţat cu pantofi de culoare deschisă. Persoana dispărută suferă de mai multe boli, inclusiv Alzheimer. Cetăţenii care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite