Un biciclist a fost spulberat de un BMW pe DN3B, la Modelu. Şoferul a dat bir cu fugiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a găsit sfârşitul, luni seară, într-un accidentu rutier, petrecut pe DN3B, în comun Modelu. Şoferul care l-a accidentat a părăsit imediat locul faptei, însă a fost prins la scurt timp de oamenii legii.

Anchetatorii spun că Teodor M., de 33 ani, din Modelu, se afla, pe 27 mai, ora 22.00, la volanul unui autoturism marca BMW când l-a accidentat Dumitru S., de 29 ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe partea dreaptă, la marginea şoselei.

A abandonat maşina

După producerea accidentului, şoferul a abandonat autoturismul şi a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior de poliţişti, când a refuzat testarea pentru alcoolemie. Cu toate aceestea, el a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Manevre de resuscitare

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, la locul accidentului, victima se afla în stop cardio respirator, prezentând  politraumatisme majore, printre care fractură de bază de craniu şi fracturi la nivelul coloanei cervicale, dar şi o plagă tăiată la nivelul gâtului. Paramedicii SMURD, în cooperare cu un echipaj al S.A.J. Călăraşi, au iniţiat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, victima fiind declarată decedată de către medic în jurul orei 22.35. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Citeşte şi: Două persoane şi-au pierdut viaţa, pe DN3. Un bărbat a adormit la volan, iar o tânără a condus cu viteză

Citeşte şi: Şoferul care a accidentat o tânără pe zebră a fost reţinut. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,40 la mie. Victima a murit la spital

Citeşte şi: Inconştienţă. A accidentat grav o tânără pe trecerea de pietoni şi s-a făcut nevăzut

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite