Un bărbat, suspectat de evaziune cu ţigări, reţinut. Una dintre proprietăţile sale, sub sechestru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de poliţişti Foto:Arhivă Adevărul
Ţigările au fost confiscate de poliţişti Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat din Călăraşi, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor pentru 24 de ore, suspectat de evaziune fiscală cu ţigări, cu un prejudiciu de peste 60.000 lei. Pentru recuperarea pagubei a fost instituit sechestru asigurator pe un imobil aparţinând suspectului.

În baza probatoriului administrat într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi nerespectarea regimului produselor accizabile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Călăraşi au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore faţă de Ion D., de 35 ani, din municipiul Călăraşi.

Pagubă de 62.000 de lei

Acesta a deţinut, în afara unui antrepozit fiscal autorizat, 154.760 ţigarete, destinate comercializării, cauzând bugetului de stat un prejudiciu în valoare de peste 62.000 lei. În vederea acoperirii acestui prejudiciu au fost aplicate măsuri asiguratorii, instituindu-se sechestrul asiguratoriu pe un imobil aflat în construcţie, pe raza municipiului Călăraşi, aparţinând suspectului. Ion D. urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite