Un bărbat s-a înecat într-o baltă din Călăraşi în timp ce se afla la pescuit

0
0
Bărbatul a fost scos din baltă fără viaţă FOTO Facebook/ISU Ialomiţa
Bărbatul a fost scos din baltă fără viaţă FOTO Facebook/ISU Ialomiţa

Tragedie în satul Nuci, comuna Vasilaţi din Călăraşi. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a murit înecat, sâmbătă noaptea, în balta din localitate, în timp ce se afla la pescuit. Trupul neînsufleţit a fost găsit de pompieri şi adus la mal.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 00.30, pompierii din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi să intervină cu o autospecială şi o barcă, iar salvatorii din cadrul Gărzii Budeşti să acţioneze cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD pentru căutarea şi salvarea unui bărbat. 

Despre victimă existau informaţii că a dispărut sub luciul apei şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Conform ISU Călăraşi, după aproximativ o oră şi 20 de minute de căutări, militarii au găsit trupul neînsufleţit al  bărbatului şi l-au scos la mal, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic petnru a-i salva viaţa, fiind declarat decesul persoanei.

Poliţia urmează să cerceteze şi să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul, în vârstă de 54 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. A început bătălia pentru Lisiciansk. Poziţiile de aici sunt strategic mai valoroase decât cele din Severodoneţk

Viaţa neştiută a marelui comediant Constantin Tănase. Cui a lăsat averea sa şi ce i-ar fi adus sfârşitul

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite