Tren suplimentar către litoral, cu opriri în staţia Ciulniţa şi Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători informează că în zilele de 3, 4, 14, 15, 16, 17, 18 august, pentru preluarea fluxului de călători către litoral, va circula suplimentar trenul IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord (plecare 11.15) – Constanţa (sosire 13.37).Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa (12.16), Feteşti (12.38), Cernavodă Pod (12.54) şi Medgidia (13.12).

"Recomandăm tuturor călătorilor să îşi procure biletele de tren cu ANTICIPAŢIE şi ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă.

Biletele pot fi achiziţionate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipaţie reducerea este de peste 10% în funcţie de numărul de zile. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/ Oferte", au anunţat reprezentanţii companiei.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din staţiile CFR https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din Bucureşti Nord) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite