Trei tineri din Călăraşi, reţinuţi de poliţişti pentru lovire şi alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock

Trei tineri din Călăraşi au fost reţinuţi de poliţişti pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, în urma unei încăierări care a avut loc în seara zilei de marţi, 7 iunie.

Conform IPJ Călăraşi, în aceeaşi seară de 7 iunie, în jurul orei 23.26, oamenii legii au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că este un scandal în desfăşurare şi mai multe persoane sunt agresate fizic.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 23.00, pe fondul unui conflict, trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din municipiul Călăraşi, au agresat fizic trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani.

Ca urmare a probatoriului administrat, faţă de cei trei tineri, la data de 8 iunie, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi sesizat Parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. În Severodoneţk, trupele ruse au început să lupte diferit. Norvegia a donat Ucrainei 22 de sisteme de artilerie autopropulsate

UPDATE Avion civil intrat fără drept în spaţiul aerian al României, interceptat de două F16. Precizările MApN: la bord erau două persoane, pilotul nu a comunicat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite