Tineri prinşi pe strada Cornişei cu substanţe interzise, anchetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane u fost date pe mâna poliţiştilor de jandarmi, după ce au fost prinse având asupra lor substanţe interzise. Militarii i-au prins pe toţi pe strada Cornişei, din Călăraşi, în ultima săptămâna.

  Comportamentul suspect i-a dat de gol pe tineri. Ei au fost prinşi având asupra lor ţigarete confecţionate, conţinând resturi vegetale uscate de culoare galben-maro şi o rolă de foiţe pentru confecţionarea ţigaretelor, dar şi două pliculeţe din material plastic conţinând o substanţă vegetală uscată de culoare galben-verzuie. Primii care au căzut în plasa oamenilor legii au fost 2 bărbaţi, depistaţi în în zona “Amfiteatru. 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceştia se numesc P.I.I. în vârstă de 38 de ani si C.V.T. în varstă de 29 de ani, ambii din mun. Călăraşi.  În momentul prinderii, asupra lui P.I.I a fost găsită, într-o folie de aluminiu, o substanţă de culoare maro (baton de aproximativ 2 cm), pe care, din declaraţiile acestuia a reieşit că ar fi cumpărat-o de la o persoană de sex masculin ca fiind “haşiş”. În toate cazurile au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite