Substanţe periculoase expirate, descoperite de poliţiştii călărăşeni

0
0
Substanţele periculoase, descoperite la sediul unei societăţi comerciale FOTO IPJ Călăraşi
Substanţele periculoase, descoperite la sediul unei societăţi comerciale FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Călăraşi au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a faptelor la regimul produselor de protecţie a plantelor şi protecţia mediului.

Ca urmare a verificărilor efectuate la sediul unei societăţi comerciale din judeţul Călăraşi, oamenii legii au descoperit cantitatea de 144 litri şi 130 kg de fungicide şi erbicide care aveau termenul de valabilitate expirat, devenind deşeuri şi pentru care nu au fost luate măsuri de eliminare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri.

Până pe  21 mai se desfăşoară la nivel naţional Planul de acţiune „FITOS 2021” în scopul îmbunătăţirii siguranţei şi sănătăţii cetăţenilor, prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul produselor de protecţie a plantelor şi protecţie.

Vă mai recomandăm şi:

Dialog halucinant între un preot şi o minoră în biserică. Ce a păţit fata la sfânta spovedanie VIDEO

Primarul comunei în care a fost ucis ursul Arthur: „A fost împuşcat legal. N-a avut ce să mănânce şi a venit la gospodăriile oamenilor”

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite