Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a provocat un accident şi a fugit de la locul faptei. Ce a făcut bărbatul cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului, implicat într-un accident de circulaţie, a fost reţinut de poliţiştii rutieri.Oamenii legii de la Serviciul Rutier Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat din comuna Ciocăneşti,acuzat că ar fi produs un accident şi a părăsit locul faptei.

Accidentul a avut loc în noaptea de 20/21 august, pe DN 31, în localitatea Ciocăneşti, când, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a pierdut controlul autoturismului, care s-a răsturnat în decor. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui pasager, iar şoferul a părăsit imediat locul faptei. Anchetatorii spun că acesta ar fi ascuns autoturismul pe o stradă laterală din comuna Ciocăneşti, fiind identificat la scurt timp de poliţişti. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de bărbatul care a condus maşina implicată în accident a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Reţinut de poliţişti după ce a spulberat cu maşina două persoane pe zebră. Soferul vitezoman a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat un pieton pe DN3B, reţinut de poliţişti. Suspectul a fugit de la locul faptei

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite