Sinucidere în grup la Călăraşi. O femeie, fiul şi nora sa s-au aruncat în apa râului Borcea. Motivul care i-a împins la gestul extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Alex Botezatu
FOTO Alex Botezatu

O femeie, fiul şi nora sa, au ajuns, vineri seară, în apele braţului Borcea, după ce ar fi încercat să se sinucidă din cauză că nu aveau locuinţă şi trăiau pe străzi. Cei trei au fost scoşi din apă, femeia şi nora sa, aflate în stop cardio-respirator neputând fi resuscitate. Fiul femeii a fost dus la spital, în stare de hipotermie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, pompierii de la Detaşamentul Călăraşi au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, pentru extragerea din apele braţului Borcea a trei persoane. Cei trei au fost văzuţi în apă în zona parcului Mare din centrul municipiul Călăraşi 

”Echipajele de intervenţie au ajuns rapid la faţa locului, au extras cele două femei aflate în stop cardio-respirator. Ele nu au putut fi resuscitate, fiind declarat decesul de către medicul de pe echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Bărbatul a fost scos din apă, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean, el fiind în stare de hipotermie”, a declarat pentru News.ro Ovidiu Tătăranu.  

Surse locale au precizat pentru News.ro că este vorba despre o familie, o bătrână în vârstă de 77 de ani, fiul acestei de 55 de ani şi soţia lui, de 47 de ani care nu aveau locuinţă şi care trăiau de mai multă vreme pe băncile din parcul din centrul oraşului. 

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri