Singurul festival de muzică electronică din România, desfăşurat pe o insulă. “3 Smoked Olives”, o aventură de neuitat la Dunăre

0
0
Festivalul are loc pe o insulă de la Dunăre Foto: Facebook
Festivalul are loc pe o insulă de la Dunăre Foto: Facebook

Singurul festival de muzică electronică din România care are loc pe o insulă de de la Dunăre se pregăteşte de start. Timp de 3 zile, în luna iulie distracţia va fi la ea acasă, la Călăraşi, în pădurea de la Chiciu, la doi paşi de graniţa cu Bulgaria.În perioada 23-25 iulie 2015, în aproprierea punctului de trecere cu bacul, Călăraşi(RO)-Silistra (BG), se va desfăşura festivalul de muzică electronică „ 3 Days Smoked Olives”. Acesta este singurul festival care are loc pe o insulă, având ca spaţiu de petrecere 10 km de plajă, campare gratuită în pădure, iar muzica ascultată va fi deep-house şi tech-house. Departe de agitaţia cotidiană a oraşelor, la graniţa dintre România şi Bulgaria, în apropiere de oraşul Călăraşi, tinerii peste 21 de ani, vor avea parte de 3 zile de mega-petrecere.

La graniţa cu Bulgaria

Insula este situată pe Dunăre, departe de agitaţia cotidiană a oraşelor, la graniţa dintre România şi Bulgaria, mai exact aproape de punctul de trecere cu bac-ul Călăraşi (RO) – Silistra (BG). Totul a început acum câţiva ani, spun organizatorii, când un grup de prieteni, iubitori de natură şi de muzică au vrut să aibă o mica petrecere într-o vineri seara. Petrecerea a ţinut 3 zile. Micul grup şi petrecerile lor au crescut constant şi în fiecare an am acceptat o nouă provocare – o petrecere de 3 zile, cu mai mulţi prieteni şi iubitori de muzica.

Brăţări de acces, în loc de bilete

Preţul biletelor, care sunt de fapt nişte brăţări de acces, este cuprins între 50 şi 100 de lei, în această sumă fiind inclus şi transportul dus-întors cu barca. Brăţara de acces GREEN SMOKED OLIVE este sigilată într-o sticlă cu nisip din spatele scenei principale. După desigilare, recipientul se poate folosi ca o scrumieră de buzunar. 3 days Smoked Olives Festival 2014 înseamnă un mix de muzică, distracţie şi relaxare, 3 zile de petrecere privată. Anul trecut, festivalul a avut loc în luna august.
 

Vă recomandăm şi:

Festivalul „Black and White Motor Party” începe la Lehliu-Gară. Distracţie cu motoare, foc de tabără şi palincă

Festivalul de rock Doc and Roll vine la Braşov cu proiecţii în premieră în România

VIDEO Cargo şi regretatul Dorin Teodorescu au realizat cea mai frumoasă baladă rock pentru sărbătorile Paştelui

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite