Se închid restaurantele şi cafenelele în comuna Ştefan cel Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se închid restaurantele în comuna Ştefan cel Mare FOTO Adevărul
Se închid restaurantele în comuna Ştefan cel Mare FOTO Adevărul

Restaurantele, cafenelele şi jocurile de noroc se închid în comuna Ştefan cel Mare, începând cu data de 7 octombrie. Decizia aparţine Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca urmare a incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 în judeşul Călăraşi din ultimele 14 zile.

În urma unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, începând cu data de 7 octombrie 2020 se închide activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum a produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice de tipul restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor din localitatea Ştefan cel Mare.

De asemenea, se închide şi activitatea operatorilor economici în domeniul jocurilor de noroc.

Prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice sunt permise în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea distanţei minime de 2 metri între mese şi participarea a maxim 6 persoane la o masă dacă sunt din familii diferite şi cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară prevăzute de legislaţia în vigoare.

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi, structurile Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Călăraşi, Direcţia sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Ştefan cel Mare vor verifica respectarea măsurilor stabilite.

Această hotărâre este luată ca urmare a incidenţei cumulative a cazurilor de COVID-19 în judeţul Călăraşi la nivelul localităţilor în ultimele 14 zile. Aceleaşi măsuri sunt aplicate şi în localităţile Fundulea şi Chirnogi, din data de 1 octombrie.

Vă mai recomandăm şi.

Drama unei femei care l-a luat acasă pe subalternul cu 15 ani mai tânăr şi a fost la un pas să fie omorâtă

VIDEO Pistolarul care a împuşcat în cap doi elevi de liceu din Ploieşti are 14 ani. Motivul pare a fi o fată

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite