Schimbarea prefectului judeţului Călăraşi, amânată. George Iacob a intrat în concediu medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schimbarea prefectului George Iacob(în centrul imagini) a fost amânată FOTO Adevărul
Schimbarea prefectului George Iacob(în centrul imagini) a fost amânată FOTO Adevărul

Schimbarea prefectului judeţului Călăraşi se amână. Conform declaraţiilor reprezentanţilor PNL Călăraşi, în locul prefectului George Iacob şi a subprefectului Mihai Beştea sunt nominalizaţi generalul în rezervă Marian Stoica, respectiv Nicolae Dumitru.

Numirea acestora se va amâna, cel puţin 30 de zile, pentru că prefectul George Iacob şi-a luat concediu medical. Conform legii, o persoană nu poate fi eliberată din funcţie atâta vreme cât se află în concediu pe motive medicale.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, schimbarea din funcţie a prefecţilor din mai multe judeţe, a anunţat, miercuri, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă. "Au fost propuse şi adoptate mai multe hotărâri ale Guvernului privind eliberarea din funcţie a unor prefecţi şi subprefecţi şi numirea altor persoane în această calitate", a declarat Dancă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, conform agerpres.ro.

Guvernul a decis schimbarea prefecţilor de Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Bucureşti, Ialomiţa - constatare încetare de drept a raportului de serviciu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite