Scandal cu împuşcături la Belciugatele după distrugerea unor afişe electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul Gabriel Gurlui, în conflict deschis cu ginerele fostului primar Foto: captură RTV
Consilierul Gabriel Gurlui, în conflict deschis cu ginerele fostului primar Foto: captură RTV

Poliţiştii călărăşeni au demarat o anchetă, după un scandal petrecut în comuna Belciugatele în care s-au tras focuri de armă. Ginerele fostului primar Petre Dinei este acuzat că ar fi folosit pistolul într-un incident declanşat de distrugerea unor afişe electorale.

Anchetatorii spun că au demarat cercetările, sub supravegherea procurorului, pentru determinarea împrejurărilor în care a avut loc incidentul petrecut în noaptea de 22/23 mai. Ginerele fostului primar din localitate, Gheorghe Grigore, în vârstă de 39 de ani, a decis să rezolve conflictul cu un consilier local cu ajutorul unui pistol.

Gabriel Gurlui, consilier la Primăria din localitate, spune că scandalul a pornit în momentul în care l-a prins pe fostul primar distrugând afişele electorale ale contracandidaţilor la europarlamentare. Atunci a izbucnit scandalul în care s-a tras cu arma.
 

Poliţia a deschis o anchetă

Oamenii au sunat la 112 şi mai multe echipaje ale poliţiei au sosit la faţa locului, de unde au adunat mai multe probe. „Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu referitoare la afişajul electoral, G. Gheorghe, de 39 ani, din comuna Belciugatele, ar fi folosit un pistol cu proiectile de cauciuc cu care a tras către un autoturism lângă care se aflau mai multe persoane, fără a produce victime.Cel care a utilizat arma posedă permis de port armă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de uz de armă fără drept, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei”, a declarat inspector principal de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Vă recomandăm:

FOTO VIDEO Împuşcături în miezul nopţii, la Târgovişte. S-au tras 20 de focuri asupra unor maşini de lux

Împuşcături în plină zi la metroul din Moscova: victima a fost atacată fără motiv

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite