REZULTATE BAC 2013. Eleva cu 10 pe linie. Cristina Ioniţă excelează la învăţătură, street-dance şi muzică uşoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a obţinut rezultate remarcabile la învăţătură, Cristina Ioniţa are 10 pe linie şi în domeniul artistic. Este o adolescentă care excelează în tot ceea ce face. Cristina cântă, a jucat în cinci filme alături de actori celebri, şi, pentru a se relaxa, dansează salsa şi street-dance.

Deşi are numeroase preocupări, tânăra reuşeşte să îşi planifice timpul, astfel încât le face cu brio pe toate. Rezultatelele deosebite la învăţătură şi eforturile depuse în cei patru ani de liceu au fost încununate de succes. Elevă a Colegiului Naţional „Barbu Ştirbei” din Călăraşi, Cristina a fost una dintre cele două eleve care au promovat examenul de bacalaureat din acest an cu 10 pe linie.

Palmares de diplome

Recunoaşte că îşi planifică foarte bine timpul, ceea ce o ajută să facă performanţă în mai multe domenii. „Pentru studiu am o anumită perioadă de timp alocată, iar celelalte activităţi le strecor în programul zilnic. Oricum, studiul e pe primul loc”, spune tânăra. A participat la majoritatea concursurilor de limba română, matematică şi engleză, unde a obţinut premii de fiecare dată.

Experienţa artistică

Domeniul artistic i-a adus aceleaşi satisfacţii. În ultimul film în care a jucat, „Criza SRL“, i-a avut drept colegi pe Elisabeta Turcu, Jean Paler şi Alexandru Jula. În 2006 a jucat în filmul „Peştele verde“ alături de Benone Sinulescu, în 2007 în „Pădurea albastră“, în 2008 a jucat în „Trupa de show“, iar în 2009 în „Dramaticus“, avându-l partener de scenă pe faimosul Nae Lăzărescu. „Mi-a plăcut foarte mult. A fost pentru mine o experienţă nemaipomenită. Am lucrat cu actori talentaţi, lucru care m-a format“, spune Cristina Ioniţă.

Cântă la pian

De la vârsta de 8 ani cântă la pian la Şcoala de muzică. Interpretează şi muzică uşoară, reuşind să câştige mai multe concursuri.  La Festivalul Steluţele Mării a luat premiul I, la Ghiocelul de Argint a obţinut premiul III, la Art Vox Oneşti a luat menţiune, iar la Farmecul muzicii a luat premiul special. A participat şi la concursuri de pian şi a obţinut premiul III pe judeţ şi la Bucureşti, locul I.  A participat şi la Mamaia Copiilor, dar şi la festivalul naţional „Flori mai”

Pictează în cărbune

De mică a început să picteze în cărbune, în special portrete, pe care le dăruieşte profesorilor sau colegilor săi. „Este un hobby şi le realizez atunci când am eseuri de făcut “, spune Cristina.
Dansează salsa şi street-dance De mai bine de 5 ani tânăra a început să danseze salsa. „Am făcut-o pentru că mă relaxează“, spune ea. Îmi place foarte mult să dansez. Mă reprezintă“, mărturiseşte zâmbind adolescenta.

Bacalaureatul, în cifre

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, la examenul de bacalaureat s-au înscris 2.301 elevi, fiind prezenţi 2.022.  977 au fost declaraţi reuşiţi (48,32%), iar 5 au fost eliminaţi. Procentul de promovare pentru seria curentă este  de 51,57%, iar pentru seria anterioară  35,01%. Doi dintre candidaţii la examenul de bacalaureat  2013, Ciobanu Brânduşa şi Ioniţă Oana Cristina, ambele de la Colegiul Naţional “Barbu Ştirbei”, au obţinut media 10. Promvabilitatea la examenul 2013 a fost cu 11,1% mai mare decât cea din anul 2012(37,3%).

Citeşte şi: UPDATE BAC 2013 Rezultate parţiale Călăraşi. Rata de promovare 48,32% şi două note de 10

Citeşte şi: REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Candidaţii care au susţinut proba scrisă a Bacalaureatului la Limba Română în Călăraşi: "Nimeni nu s-a axat pe poezie!"

Citeşte şi: BAC 2013 Rezultate parţiale. La cel mai bun liceu din judeţul Călăraşi au promovat doar 79,7% dintre elevi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite