Lucrări pe Autostrda Soarelui. Pe ce sectoare de drum se fac reparaţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR
Reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 29 aprilie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se va circula restricţionat pe mai multe sectoare de drum din cauza lucrărilor de reparaţii.

Astfel, se efectuează lucrări de reparaţii la 

- km. 27-31, pe raza localităţilor Brăneşti, judeţul Ilfov, şi Fundulea, judeţul Călăraşi, pe sensul către litoral, se execută lucrări de plombare a părţii carosabile unde situaţia o impune. Astfel că, astăzi, în intervalul 10:00 – 14:00, prima bandă este restricţionată;

- km. 105-107, sensul către litoral, localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi, banda a doua este restrictionată pentru montarea panourilor antioribire, până la ora 12:00;

- nodul rutier A2 –A4, breteaua A, pe raza municipiului Constanţa, se va monta parapetul marginal, astfel că până la ora 15:00 este restricţionată banda de urgenţă.

De asemenea, pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 19+400 de metri, municipiul Constanţa, pe calea 1, se va monta parapetul median şi cel marginal. Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe banda de urgenţă şi banda numărul doi, până la ora 11:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Vă mai recomandăm şi:

Cea mai sănătoasă mâncare de post. Secretul delicioasei ciorbe de cartofi, în cât timp se prepară

Surse. Ce persoane controversate vrea să promoveze viceprimarul USR-PLUS din Capitală în conducerile spitalelor

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite