Regalul vienez, un concert extraordinar de Crăciun ce încheie stagiunea culturală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul “Regal vienez”, un concert extraordinar de Crăciun, încheie duminică, 15 decembrie, stagiunea culturală 2013 la Călăraşi. Concertul se desfăşoară sub semnul stilului clasic şi încântător al ritmurilor vieneze atât de apreciate, acorduri pe care Eastern Royal Orchestra le interpretează aproape divin.


Condusă de dirijorul Daniiel Zaharov şi concert maestro Natalia Racenko, cei 27 de instrumentişti de primă clasă ai orchestrei susţin un turneu extins în marile oraşe europene la finalul acestui an, printre care şi Călăraşi. Spectacolul este programat la ora 19.00, la casa de cultură a centrului Judeţean Călăraşi, preţul unui bilet fiind de 100 de lei.

Din cadrul orchestrei face parte şi binecunoscutul acordeonist de excepţie Evgheni Nagruzza, care beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano (acordeonistul numărul 1 al lumii), iar faimoasa soprană Marina Raddis, prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, completează spectacolul cu feeria unei voci senzaţionale. Regalul vienez este ultimul spectacol din stagiunea culturală 2013 ce s-a desfăşurat la Călăraşi.

Vă recomandăm şi:

De la 1 septembrie, o nouă stagiune teatrală. Piese celebre şi actori faimoşi, pe scena sălii "Barbu Ştirbei"

Concertele lunii decembrie în Bucureşti: Jose Carreras, Ştefan Bănică, Scorpions şi Morcheeba


 
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite