Razie. Sancţiuni în valoare de peste 185.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia i-a sancţionat pe cei care au încălcat legea FOTO Adevărul
Poliţia i-a sancţionat pe cei care au încălcat legea FOTO Adevărul

La peste 300 de sesizări ale cetăţenilor, majoritatea primite prin serviciul 112, au intervenit poliţiştii în ultima săptămână. De asemenea, 30 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier au rămas fără permis, iar 10 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni au fost depistate în flagrant.

În săptămâna 30 iulie - 5 august, peste 400 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului Călăraşi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 12 acţiuni şi s-a intervenit la 333 de evenimente, dintre care 313 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 77 de infracţiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant.  Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 406 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 185.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.400 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 11 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 32 de permise de conducere şi retrase 18 de certificate de înmatriculare.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite