Razie pe Autostrada Soarelui. Şoferi testaţi pentru consum de alcool şi droguri. Câţi au rămas pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 100 de şoferi, traşi de dreapta Facebook/A2- Autostrada Soarelui
Peste 100 de şoferi, traşi de dreapta Facebook/A2- Autostrada Soarelui

Şoferii care au tranzitat luni, 15 august, Autostrada Soarelui, au dat nas în nas cu poliţiştii, la kilometrul 144. Oamenii legii au făcut 130 de testări, dintre care 95 pentru consumul de alcool şi 35 pentru cel de substanţe psihoactive.

Conform IGPR, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au desfăşurat, luni, o acţiune pe Autostrada Soarelui (A2), la kilometrul 144, pentru prevenirea accidentelor cauzate de conducerea sub influenţa alcoolului sau drogurilor, fiind efectuate 130 de testări, dintre care 95 pentru consumul de alcool şi 35 pentru consumul de substanţe psihoactive.

Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool, unul pentru viteză şi patru pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 34.650 de lei.

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 28 pentru viteză, cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool şi două pentru alte abateri. De asemenea, au fost constatate 9 infracţiuni, dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, 2 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, una pentru fals material în înscrisuri oficiale, una pentru uz de fals şi una pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu are dreptul de a conduce”, se arată în comunicatul Poliţiei

Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool, unul pentru viteză şi patru pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. 

Totodată, au reţinut şi două certificate de înmatriculare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Mafia aurului dacic din afara României. Cum au scăpat de lege străinii implicaţi în traficul de comori

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Putin luptă deja nu pentru scopuri geopolitice şi distrugerea Ucrainei, ci pentru viaţa sa. Atac cu rachetă asupra Harkivului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite