Şofer care a fumat cannabis, la volan prin Galaţi. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Arhiva
Sursa: Arhiva

Un şofer, de 34 de ani, a fost prins de poliţie drogat la volan pe o stradă din Galaţi.  Acesta a consumat cannabis după care a plecat la plimbare. El s-a ales cu dosar penal şi a rămas fără permis de conducere 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au depistat pe 15 august, în trafic, la volanul unui autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918 din Tecuci, un bărbat, de 34 de ani, aflat sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Conducătorul auto a fost testat Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC-5 (Cannabis). Acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice şi determinarea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

În perioada 8 -14 august, poliţiştii au desfăşurat o acţiune, pe raza judeţului Galaţi, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au controlat 716 autoturisme şi au aplicat 520 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare de 1.670 000 de lei.

„Au fost reţinute 74 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 68 pentru depăşirea vitezei legal admise cu peste 51 de km/h, şi 6 pentru depăşirea vitezei cu peste 71 de km/h. Totodată, poliţiştii au constatat comiterea a 14 infracţiuni, dintre care 4 de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, 7 de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 3 sub influenţa substanţelor psihoactive”, a anunţat IPJ Galaţi.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite