Razie în trafic pentru prevenirea accidentelor. Şoferi băuţi sau fără permis, anchetaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră i-a sancţionat pe şoferii care au încălcat legea FOTo adevărul
Poliţia Rutieră i-a sancţionat pe şoferii care au încălcat legea FOTo adevărul

În perioada 17-19 decembrie a.c, poliţiştii călărăşeni au organizat o acţiune în trafic pentru reducerea riscului rutier prin depistarea şi sancţionarea celor care conduc autovehicule fără permis de conducere sau după ce au consumat băuturi alcoolice.

Pe timpul activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii rutieri au verificat  vehicule şi au constatat infracţiuni. Astfel, oamenii legii au întocmit 10 dosare penale, din care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 6 pentru conducerea unui vehicul fără  a deţine permis.

Pe 17 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au depistat un bărbat de 29 ani, din comuna Fundeni, care ar fi condus un autoturism în localitatea Dorobanţu, deşi consumase alcool. La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,81mg/l de alcool în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În dimineaţa zilei de 18 decembrie, poliţiştii au prins un tânăr de 16 ani, comuna Plătăreşti, sat Dorobanţu, în timp ce conducea un autovehicul deşi nu poseda permis. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracţiuni comise la legea rutieră.

Vă recomandăm şi:

Accident cu 3 victime la Frumuşani. Elicopterul SMURD, solicitat să preia unul dintre răniţii grav

Reţinut de poliţişti după ce a spulberat cu maşina două persoane pe zebră. Soferul vitezoman a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat un pieton pe DN3B, reţinut de poliţişti. Suspectul a fugit de la locul faptei

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite