Premiile "10 pentru Călăraşi", decernate în luna decembrie. Se aşteaptă propunerile culturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi anul acesta, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Călăraşi(DJC) organizează manifestări culturale la sfârşitul anului.  După ce, la mijlocul lunii noiembrie va fi vernisat „Salonul anual de artă Călăraşi 2013” şi în luna decembrie se va organiza un spectacolul „10 pentru Călăraşi”.


Evenimentul se va desfăţura în sala de spectacole a Centrului Judeţean de Cultură şi Administraţie Publică „Barbu Ştirbei”, iar cu acest prilej vor fi înmânate premiile culturale ale anului 2013. Este vorba despre „10 pentru Călăraşi”, „Marele premiu cultural al anului 2013”, „Premiul anului 2013 pentru protejarea patrimoniului la Călăraşi”, „Premiul Naţional de proză Ştefan Bănulescu” şi „Omul anului 2013 pentru Călăraşi”. Aceleaşi distincţii au fost oferite şi anul trecut.

„Deoarece instituţia noastră doreşte ca nominalizările să corespundă cât mai fidel realităţii culturii călărăşene, ne-am adresat tuturor instituţiilor, mass-media, personalităţilor şi iubitorilor de cultură  pentru a obţine o imagine completă a valorilor culturale ale anului 2013. În acest sens, vă invităm să propuneţi numele pe care le consideraţi meritorii pentru realizarea clasamentului final pe anul 2013. Răspunsurile sunt aşteptate la adresa de e-mail: contact@calarasi.djc.ro, cultcl1@yahoo.com  sau la sediul Direcţiei pentru Cultură din str. 13 Decembrie, nr. 9, fax: 0242.315383  până la data de 1 decembrie 2013”, a declarat Sorin Danciu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Luminiţa Gheorghiu, nominalizată la premiile Academiei de Film Europene 2013

Radu Aldulescu a câştigat premiul literar “Augustin Frăţilă”

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite