Poliţiştii călărăşeni au un nou şef. Comisarul Ionel Costache, împuternicit la comanda IPJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisar-şef Ionel Costache a fost şeful Serviciului Rutier Călăraşi
Comisar-şef Ionel Costache a fost şeful Serviciului Rutier Călăraşi

Poliţiştii călărăşeni au un nou şef. Comisarul-şef Ionel Costache a fost împuternicit la comanda IPJ Călăraşi, prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, din 23 iulie 2013. Costache va îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector-şef pe o perioadă de 6 luni.

Până în prezent, comisar-şef de poliţie Ionel a fost şeful Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Călăraşi.
IPJ Călăraşi a rămas fără şef la începutul lunii iulie 2013, după ce comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, adus la comanda instituţiei în urmă cu mai bine de un an de la 500 de kilometri distanţă, şi-a încheiat “misiunea” pe malul Borcei. Perioada acestuia de detaşare a luat sfârşit în iulie 2013, la şefia Inspectoratului aflându-se provizoriu comisarul-şef Ion Nicolae.

Mutat la 500 de km

Todiruţ, trimis disciplinar la Călăraşi tocmai de la Suceava, a stat în ultimul timp numai în concedii medicale, se pare din cauza scandalului în care este implicat. Numele său este legat de un caz de corupţie răsunător anchetat de procurorii DNA.
Poliţistul este suspectat de abuz în serviciu, cercetându-se condiţiile în care IPJ Suceava(la comanda căruia se afla Todiruţ) a cumpărat, în 2006, cu 11,6 milioane de lei, un imobil care fusese evaluat, în acelaşi an, la 4 milioane de lei. Todiruţ urmează să preia conducerea IPJ Suceava, de acolo de unde, în mai 2012, a fost mutat disciplinar la Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Poliţiştii călărăşeni au rămas fără şef. Comisarul Todiruţ se întoarce la Suceava

Şeful IPJ Călăraşi are probleme cu legea. Comisarul-şef Ioan Todiruţ, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu şi corupţie

IPJ Călăraşi are şef adus de la 500 de kilometri. Ioan Nicuşor Todiruţ vine în Bărăgan tocmai de la Suceava

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite