Poliţia, cu ochii pe cei care calcă strâmb. Trei zile de razii în judeţ pentru descoperirea infracţiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi în trafic au fost controale Foto: IPJ Călăraşi
Şi în trafic au fost controale Foto: IPJ Călăraşi

Razie de amploare în tot judeţul, în ultimele trei zile, pentru descurajarea comiterii de infracţiuni, dar şi pentru depistarea celor deja săvârşite. Peste o sută de autoturisme au fost verificate de poliţişti în trafic, fiind constatate 5 infracţiuni.

Acţiunile, la care au participat poliţiştii din toate structurile şi jandarmi, au vizat depistarea, identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de toţi cei care încalcă legea. În timpul controalelor au fost constatate 26 infracţiuni, dintre care 3 economico-financiare, 5 rutiere, fiind prinşi 15 suspecţi. Oamenii legii au aplicat 156 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor fiind de 36.505 lei.

Racordări ilegale

În comunele Şoldanu şi Curcani, poliţiştii au fost pe urmele celor care fură curent. Nouă persoane au fost depistate care, prin folosirea unor instalaţii clandestine, erau racordate direct la reţeaua electrică. Toţi s-au ales cu dosare penale şi pentru cercetaţi pentru folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Jocuri fără licenţă

La Curcani, un bărbat de 34 de ani a fost depistat că organiza şi desfăşura jocuri de noroc tip „Slot Machine”, fără a deţine licenţă sau autorizaţie emisă de Ministerul de Finanţe. În incinta sălii de joc au fost găsite şase aparate în stare de funcţionare, care au fost confiscate de poliţişti.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite