Peste 120 de jandarmi şi poliţişti, mobilizaţi la meciul Dunărea-CFR Cluj. Primăria a interzis vânzarea băuturilor alcoolice în zona stadionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii, verificaţi de forţele de ordine înainte de intrarea în stadion FOTO Adevărul
Suporterii, verificaţi de forţele de ordine înainte de intrarea în stadion FOTO Adevărul

Peste 120 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa şi din Călăraşi, având în sprijin poliţişti şi angajaşi ai ISU, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi C.F.R. Cluj.

Partida se joacă în cadrul etapei a II- a a Ligii I de fotbal şi este programată sâmbătă, 28 iulie, ora 18.00, pe stadionul “Ion Comşa” din cadrul Complexului ,, Dunărea” Călăraşi. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, jadarmii recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. 

Suporterii sunt sfătuiţi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. De asemenea, Primăria şi Poliţia Locală vor restricţiona circulaţia autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între B-dul Republicii şi str. Locomotivei în data 28.07.2018, între orele 16.00 - 21.00.

Între orele 15.00 - 21.00 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului municipal ,,Ion Comşa". „Conform prevederilor legale, Primarul Municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a emis vineri, 27 iulie, o dispoziţie prin care se interzice desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului ”Ion Comşa” – Complexul sportiv municipal Dunărea Călăraşi, în data de 28.07.2018, în intervalul orar 15.oo-21.oo, de către agenţii economici ai spaţiilor comerciale dispuse în imediata apropiere a Complexului sportiv şi de către restaurantul de tip fast-food aflat în incinta Kaufland”, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite