Percheziţii la Serviciul Permise. Trei poliţişti, suspectaţi că au primit şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descinderi la Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul
Descinderi la Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul

Mai mulţi angajaţi ai Serviciului Permise şi Înmatriculări Călăraşi au intrat în vizorul ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie(DGA), după ce ar fi primit şpagă pentru acordarea permisului auto.

UPDATE ORA 14.30 Surse din cadrul anchetatorilor, citate de Mediafax, susţin că 11 persoane sunt suspectate că ar fi implicate în dosarul de corupţie instrumentat de DGA vizând Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Călăraşi, printre cei audiaţi fiind trei poliţişti şi doi instructori auto. De asemenea, în acest dosar vor fi audiaţi trei poliţişti din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Călăraşi, instituţie aflată în subordinea Prefecturii, doi instructori auto şi şase candidaţi la obţinerea pemisului de conducere.
 

Chestionare gata rezolvate

Aceleaşi surse confirmă că există suspiciuni potrivit cărora chestionarele teoretice pe care candidaţii respectivi le-au susţinut pe calculator ar fi fost deja completate, iar examenele auto, inclusiv proba practică, ar fi fost fraudate de către cei implicaţi pentru sume de 500 de lei şi mai mari de fiecare candidat. Cele 11 persoane urmează să fie audiate de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.
 

Examenul a fost sistat

Potrivit Realitatea TV, joi dimineaţă, birourile mai multor angajaţi ai instituţiei au fost luate la scotocit pentru căutarea de probe care să-i incrimineze pe poliţişti. Mai mult decât atât, în timpul percheziţiile a fost sistat şi examenul petnru obţirea permisului auto. Ancheta se pare că vizează trei poliţişti, suspectaţi că au primit mită.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite