Pe urmele autostopiştilor criminali, a patra zi de anchetă. Procuror: "Agresorii nu le-au cerut nimic victimelor, în maşina nu s-a schimbat nicio vorbă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii îi caută în continuare pe agresori FOTO Adevărul
Anchetatorii îi caută în continuare pe agresori FOTO Adevărul

Sute de poliţişti sunt în alertă maximă de 4 zile, de când doi tineri luaţi la ocazie l-au ucis pe loc pe şoferul maşinii şi au rănit-o pe soţia acestuia. Au fost instituite filtre în patru judeţe: Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Constanţa, dar şi în municipiul Bucureşti, dar fără niciun rezultat.

Anchetatorii fac audieri pe bandă pentru a putea ajunge la cei doi criminali, care nu le-au cerut nimic victimelor şi nici nu au schimbat vreo vorbă cu ei în autoturism.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, unde se află spre instrumentare dosarul de omor, despre cei doi agresori se ştie cu certitudine că nu au purtat nicio discuţie cu victimele şi nici nu le-au cerut bani sau alte bunuri. Agresorii au stat în maşină cu victimele preţ de 5-10 minute, atât cât a durat drumul de la Drajna şi până la bariera din satul Tudor Vladimirescu, acolo unde au cerut să coboare.

Mai multe piste în anchetă

„ Jaful nu poate fi luat în discuţie în acest caz, însă sunt mai multe piste în anchetă pe care mergem. Cei doi bărbaţi au fost luaţi la ocazie, nu exista niciun fel de relaţie între ei şi victime, nu se cunoşteau. Victimele au dorit să facă o faptă bună, au oprit maşina şi i-au întrebat unde merg. În rest, nicio discuţie. În maşină nu s-a schimbat nicio vorbă. La coborâre i-au atacat din spate cu cuţitele, după care s-au făcut nevăzuţi”, a explicat Mădălina Miu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Cei doi agresori sunt căutaţi în continuare pentru omor, după ce au ucis un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia, Violeta şi Ion Constantin fiind cei care au oprit maşina şi i-au luat la ocazie. Ei au fost luaţi în maşină, în seara zilei de 24 noiembrie, de la Drajna. Pe drum, au cerut să coboare în satul Tudor Vladimirescu, la barieră. Fără nicio discuţie, cei doi tineri, aflaţi pe bancheta din spate a maşinii, au scos cuţiteleşi l-au ucis pe şofer pe loc, în timp ce soţia sa a fost rănită la omoplat.  Violeta şi Ion Constantin, de 55, respectiv 58 de ani, se aflau în maşina proprietate personală, un Logan roşu, şi se deplasau de la Călăraşi spre comuna Ştefan cel Mare, unde mergeau la părinţi.

Vă recomandăm şi:

Soţia bărbatului ucis de doi autostopişti a povestit cum s-a petrecut crima. Victimele nu-i cunoşteau pe agresori, au fost atacaţi din spate cu cuţitele

Cine sunt victimele atacului înfiorător, comis de doi autostopişti. Primarul din comuna Ştefan cel Mare: „Erau oameni gospodari, liniştiţi, din familii bune“

Autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia, de negăsit. Anchetatori: agresorii sunt tineri, iar mobilul crimei nu a fost jaful

Un bărbat a fost ucis de doi autostopişti care l-au înjunghiat în gât, iar soţia acestuia este rănită. Agresorii sunt căutaţi cu câini de urmă

Crimă pasională la Frumuşani. Un bărbat şi-a ucis concubina în bătaie, într-o criză de gelozie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite