O fostă cazarmă se transformă într-o clădire de birouri moderne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi fosta unitate militara se transforma in cladire de birouri FOTO Faceb/CJC

Pe strada Independenţei, pe ruinele fostei unităţi militare, Consiliul Judeţean Călăraşi construieşte clădiri moderne care vor avea ca destinaţie servicii administrative, sociale şi educative.

Cu forţă de muncă proprie, anul viitor, SC DRUMURI ŞI PODURI, îşi va finaliza sediul administrativ în această locaţie lăsată în paragină.

Tot aici, fostele depozite se vor transforma în garaje pentru parcul auto al drumarilor, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Călăraşi.

Tot aici s-a constrit şi Centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi Călăraşi, o investiţia care s-a ridicat la 350.000 de euro, 15% din această sumă fiind suportată de Consiliul Judeţean.

Prin acordul cu Fundaţia SERA, aceasta s-a obligat să suporte cheltuielile generate de construcţia sediului, Centrul de recuperare pentru copilul cu dizabilităţi Călăraşi, precum şi dotările acestuia, în proporţie de 85 %.

Construirea Centrului, se arată în proiectul de hotărâre aprobat de Consiliul Judeţean, are drept scop sprijinirea minorilor diagnosticaţi cu tulburare de spectru autist şi sindrom Down, dar şi oferirea de asistenţă şi suport pentru familie/reprezentant legal pentru dobândirea unor calităţi de coterapeut în procesul de recuperare al minorilor.

Vă mai recomandăm şi:

Avertisment: Moartea de COVID-19 va secera fără milă în noiembrie

Intrarea PSD la guvernare, plătită scump de PNL

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite