O fată de 12 ani, dată dispărută după o ceartă cu bunica. Unde a fost găsită minora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră, în vârstă de 12 ani, din comuna Mitreni, a pus poliţiştii pe jar după ce a dispărut de acasă. Fata se certase cu bunica, motiv pentru care a decis să plece de la domiciliu. Timp de mai multe ore, aseară, zeci de forţe de ordine au căutat-o, după câteva ore fiind găsită ascunsă într-o zonă cu vegetaţie ascunsă, în apropierea localităţii.

Marţi, 16 iunie, ora 22.13, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că nepoata lui, în urma unei discuţii în contradictoriu cu bunica sa, a plecat de la domiciliu fără a preciza unde se va deplasa. Imediat au fost formate echipe mixte care au procedat la efectuarea de activităţi de căutare şi verificare a peste 100 de curţi şi anexe gospodăreşte din comuna Mitreni. 

S-a procedat la efectuarea de căutări în zona împădurită din extravilanul satului, pe ambele maluri ale râului Argeş, atât în amonte până în zona localităţii Curcani, cât şi în aval, până la intrarea în municipiul Olteniţa, fiind utilizat dispozitivul cu termoviziune.

În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate, minora a fost depistată în proximitatea localităţii, ascunsă într-o zonă cu vegetaţie densă, nefiind victima vreunei infracţiuni. Totodată, fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi cu privire la situaţia minorei în vederea consilierii. La activităţile de căutare au participat jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite