Muzică, teatru şi poezie. Fuego aduce spectacolul „Testament” pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fuego, îndrăgitul interpret de muzică uşoară vine la Călăraşi FOTO Facebook
Fuego, îndrăgitul interpret de muzică uşoară vine la Călăraşi FOTO Facebook

Îndrăgitul interpret, Fuego vine la Călăraşi, duminică, 3 decembrie, şi susţine un spectol de teatru, muzică şi poezie. “Testament” începe la ora 18.00, la sala Barbu Ştirbei.

Centrul  Judeţean de Cultură şi Creaţie (CJCC) Călăraşi vă aşteaptă duminică, 3 decembrie 2017,  ora 18.00, să îl redescoperiţi pe îndrăgitul artist Fuego într-o nouă ipostază, diferită faţă de ceea ce a realizat până în prezent, cea de actor, în spectacolul extraordinar de teatru, muzică şi poezie „Testament”, după opera marelui poet român Grigore Vieru.

„Testament” poate fi descris ca o adevărată lecţie de patriotism, un motiv coerent pentru a ne reîntoarce la valorile esenţiale ale românilor, prin care înţelegem cu adevărat însemnătatea limbii române, a iubirii, a dragostei de părinţi şi de tot ce e mai nobil pe această lume. 

Un one-man show veritabil, structurat pe trei capitole importante, fiecare având sensibilitatea şi emoţia sa, în care Paul Surugiu ( Fuego) va interpreta, va recita, va trăi cu toată fiinţa sa fiecare cuvânt şi va cânta, totul devenind un altfel de musical, piese cunoscute, care se potrivesc de minune temei şi conceptului. „Testament” a fost premiat până în prezent cu patru distincţii, pentru cel mai bun spectacol al teatrului Alexandru Davila din Piteşti în anul 2013, pentru cel mai bun spectacol al anului 2014, din partea publicaţiei Literatura şi Arta şi a editurii ANAMAROL, precum şi premiul pentru concept şi interpretare din partea Asociaţiei Culturale Regal D’Art!

Regia artistică a spectacolului este semnată de conf. univ. Adriana Piteşteanu, pedagog de teatru de peste 50 de ani, cu roluri memorabile în teatru şi film, iar costumele sunt create de Doina Levintza şi Elena Stoica. „Testament” se va juca în sala de spectacole “Barbu Ştirbei” a C.J.C.C.Călăraşi. Relaţii şi rezervări, la numărul de telefon: 0242/314.925.

Vă recomandăm şi:

Valorile culturale, premiate. Spectacolul "10 pentru Călăraşi" va fi organizat în luna decembrie

Cultura călărăşeană, invitată la Barcelona

FOTO Omul care a emancipat Călăraşiul în perioada interbelică

FOTO Brâncuşi din Bărăgan. Ion Vlad, sculptorul care le-a dat lecţii francezilor la Sorbona

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite